GRUP De ENTRENAMENT

76,00

Tens algun objectiu d’assolir? o ¿et costa sortir a entrenar sol / a? Tenim la solució! apunta’t al grup d’entrenament.

No cal que estiguis federat pel club TRI-4.40, pots estar federat per qualsevol altre club.

Gaudiràs d’entrenaments grupals i d’una planificació setmanal feta a tu mida.

Apúnta’t a la lista de espera!!! ens ficarem en contacte amb tú el més aviat possible.

Sólo los miembros del CLUB TRI-4.40 pueden comprar este producto. Log in http://tri-440.com/mi-cuenta/?wcm_redirect_to=post&wcm_redirect_id=88 para poder comprarlo.
Categorías: ,

Descripción

Com ja deus estar intuïnt no som només un equip, som una família que comparteix les mateixes il·lusions, reptes i valors.

Vibrem al ritme del triatló i volem que et sentis com a casa, amb totes les comoditats, suport incondicional i entrega que et brindaria la teva pròpia família.

 

Per això hem dissenyat i seguim afinant cada dia tots els engranatges que formen el club, perquè constantment millori i amb ell, tu puguis créixer amb seguretat, diversió i excel·lència en la pràctica.

Així que… al lio!

– PER FORMAR PART DE L’EQUIP I DELS ENTRENAMENTS serà necessari:

 • Fer-te soci/a del club: amb un pagament anual 30€ (2018-2019) (és obligatori) i a més gaudiràs de descomptes i aventatges tant en serveis com en material a la nostra web. ( preus rebaixats en material esportiu de SPORTLAST i preus especials en tractaments específics de manteniment i recuperació amb FISIO OSTEOPATIA SONIA CARBONELL i JOAN MERCADÉ) I ADEMÉS REGALEM UN CASQUET DE BANY MARCA ARENA DE L’EQUIP)
 • Pertànyer al club : federar-se per aquest (en el cas de ser de categories menors – CADET -JUNIOR- SUB23). No serà obligatori fer-ho en categories ABSOLUTES però ho pots fer si és del teu interès.
 • Tenir un nivell de natació mínim de 1.000 metres a 20 minuts. Això es a un ritme de 2’ el 100m.

Per què necessites un nivell mínim de natació? segurament et fas aquesta pregunta i si coneixes algú de l’equip també sabràs que fins ara no era un requisit. Però forma part dels nous afinaments perquè l’equip aprengui de forma més ràpida, augmenti el seu rendiment i sigui encara més competitiu.

Fins ara ens trobavem que cada cop que entrava algú nou tot l’equip es ressentia del seu nivell de natació. Això feia que tiressim enrere una vegada i una altra, perjudicant als que ja estaven a l’equip en benefici dels nous.

Aquest any ens hem disposat a solucionar-ho i per això hem donat vàries alternatives:

 • Si ets capaç de nedar 1000 metres a 20 minuts entres directament a entrenar amb l’equip a la piscina des del dia 1.
 • Si no ets capaç de nedar 200 metres seguits a menys de 2’ els 100m,pots accedir al nostre Programa Desenroca’t Perfeccionament, un programa de 6 sessions totalment personalitzades amb l’Eva per disparar el teu rendiment en poc temps.(pots sol·licitar més informació d’horaris i preus per correu).
 • Si el teu nivell de nado és zero et recomanem el Programa Desenroca’t Total, un programa de 12 sessions on l’Eva t’acompanyarà des de dominar l’aigua i el teu cos a tenir una tècnica i precisió excel·lents per poder afegir-te a l’equip a la piscina amb el nivell que necessites. (pots sol·licitar més informació d’horaris i preus per correu).
 • Si no arribes a nedar 1000 metres en 20 minuts però prefereixes aprendre-ho al teu ritme i pel teu compte, podràs incorporar-te al grup de nado un cop arribis a aquesta meta.  

Som conscients que és un requisit exigent però també ho és la nostra dedicació i cerca de l’excel·lència amb el triatló. Estimem aquest esport i per això el volem honrar amb el millor nivell

 

HORARIS:

 -3 dies d’entrenaments presencials.

  Horaris EQUIP Joves: (10 ANYS A 20 ANYS)

 • DIMARTS: DE 18 A 19H  sessió de carrera al CAMP ESCOLAR.
 • DIMECRES I DIJOUS ; Piscina al Col.legi Episcopal. Horari dimecres de 18:30 a 19:30 i dijous de 17h a 18h

Horaris EQUIP Adults:

 • DILLUNS i DIMECRES: NATACIÓ de 20:30h a 21:30h (Piscina del Col.legi Episcopal)   l torn de migdia el tinc plè.
 • DIJOUS: sessió de carrera i condicionament físic de 20:00h a 21:30h al CAMP ESCOLAR-PISTES ATLETISME.

Entrenaments de ciclisme: els més joves tenen classes dirigides incloses.

Pel grup d’adults es programen alguns entrenaments conjunts amb la resta de l’equip perquè pugueu coincidir (l’entrenadora no surt amb vosaltres, a no ser que sigui una classe particular pagada a part).

La tarifa es de 76 € /mensuals (TEMPORADA 2018-19) : Que inclou la planificació mensual i la programació en la plataforma ONLINE TRAININGPEAKS (una palataforma on line on aconseguirem tenir un feedback real, al instant i amb totes les dades dels entrenaments) + entrenadora + instal·lacions /mes.