GRUP De ENTRENAMENT

76,00

Tens algun objectiu d’assolir? o ¿et costa sortir a entrenar sol / a? Tenim la solució! apunta’t al grup d’entrenament.

No cal que estiguis federat pel club TRI-4.40, pots estar federat per qualsevol altre club.

Gaudiràs d’entrenaments grupals i d’una planificació setmanal feta a tu mida.

Apúnta’t a la lista de espera!!! ens ficarem en contacte amb tú el més aviat possible.

Sólo los miembros del CLUB TRI-4.40 pueden comprar este producto. Log in http://tri-440.com/mi-cuenta/?wcm_redirect_to=post&wcm_redirect_id=88 para poder comprarlo.
Categories: ,

Descripció

El Grup d’Entrenament Tri-4.40 està format per gent diferent, esportistes independents, esportistes del propi Club EsportiuTri-4.40 o esportistes d’altres clubs. Encara que és requisit federar-se pel Club Esportiu Tri-4.40 per entrenar amb el Grup d’Entrenament Tri-4.40.

Aquest grup va néixer amb la filosofia de ser un club integrador, tenint en comte que a la ciutat de Lleida arriben molts estudiants d’altres ciutats i aquí poden trobar un grup on entrenar de forma conjunta.

Volem seguir en aquesta línia i donar cabuda a les persones d’altres clubs de la ciutat que vulguin entrenar en grup i fer un mínim de competicions amb el club i estar completament sota la direcció de l’Eva Ledesma i Calvet.

Entrenaments

 • 3 dies de entrenaments presencials:
  • Dilluns i dimecres NATACIÓ: horari de 14h a 15h per al grup de mig dia i de 20: 30h a 21: 30h per al grup de tarda-nit. Totes les sessions són a la piscina del Col·legi Episcopal.
  • Dijous CARRERA i CONDICIONAMENT FÍSIC de 20h a 21h al Camp Escolar (els Instituts) Les sortides de bici es coordinen segons necessitats.
 • Cada triatleta rep la seva programació segons els seus objectius, necessitats, inquietuds, horaris …
 • Assessorament per a competicions, entrenaments, per desenvolupamiento específic …

Més informació, preguntes freqüents…

 • És obligatori ser soci del Club TRI-4.4o

 • És opcional estar federat amb el Club TRI-4.40. Encara que si et federes amb nosaltres tindràs avantatges exclusius.

 • Si algun dia has de deixar els entrenaments per culpa d’una lesió o treball, estudis …. amb intenció de tornar al grup pots mantenir la teva plaça amb una quota de manteniment amb un cost de 40 € / mes. (Quota de manteniment)

 • Podràs donar-te de baixa del grup previ avís via correu electrònic amb una antelació de 3 setmanes. La tarifa inclou: planificació + programació + entrenadora + instal·lacions per les classes de grup.